CAZARE

TOATĂ CASA 6-10 PERSOANE

STRUCTURA DE CAZARE

Casa noastră de oaspeți prezintă două nivele: parter și mansardă. Parterul dispune de un dormitor matrimonial, un living mobilat cu canapea extensibilă, o bucătărie cu dining și o baie principală dotată cu cabină de duș. Mansarda este open space și poate fi folosită atât ca dormitor (pentru 2-4 persoane fiindcă, pe lângă patul matrimonial, se află și două fotolii extensibile), dar și ca spațiu de recreere. Tot la mansardă mai există și o baie de serviciu. Fără să punem la socoteală bebelușii și copii foarte mici (sub 2 ani), capacitatea recomandată de cazare este de 6 persoane, iar cea maximă de 10 persoane.

DOTĂRI & FACILITĂȚI

TOATĂ PROPRIETATEA

Te vei bucura de maximă intimitate deoarece toată proprietatea va fi doar pentru tine și familia ta.

CURTEA CASEI

Lângă pârâu am amenajat un loc de băut cafeaua, iar în spatele casei vei găsi o masă cu băncuțe și câteva fotolii de grădină.

PATURI DE CALITATE

Am ales cele mai bune saltele, canapele și fotolii pentru un somn de cea mai bună calitate.

LENJERII & PROSOAPE

Îți punem la dispoziție lenjerii de pat, prosoape, papuci de casă, gel de duș, șampon ș.a. La cerere și masă și fier de călcat.

SMART TV

Dormitoarele și livingul sunt dotate cu Smart TV și conectate la internet și televiziune prin fibră optică.

ȘEMINEU & GODIN

În living există un șemineu pe lemne, iar în zona de dining se află un godin rustic.

BUCĂTĂRIE ECHIPATĂ

Bucătăria este complet echipată cu frigider, cuptor electric, plită electrică cu inducție ce asigură protecția copiilor, cuptor cu microunde ș.a.

CAFEA & CEAIURI

Îți punem la dispoziție și un expresor Nespresso, cană electrică, prăjitor de pâine și o veselă bogată pentru a găti orice îți dorești.

CENTRALĂ PROPRIE

Casa este racordată la o centrală modernă pe gaz ce asigură căldura și apa caldă necesară.

SISTEM VIDEO

Toată proprietatea este protejată nonstop de un sistem propriu de monitorizare video și de alarmă.

REGULILE CASEI

Pentru o cât mai bună desfășurare a lucrurilor pe timpul șederii tale, am gândit un scurt set de reguli cu care sperăm ca toți oaspeții noștri să fie de acord înainte de a efectua solicitarea și de a finaliza rezervarea. - Ora de check-in este după 15:00, iar ora de check-out până la ora 11:00. În funcție de disponibilitate, putem oferi early check-in și late check-out. - Indiferent de talia lor, animalele de companie nu sunt acceptate. - Fumatul în interior este strict interzis și se aplică atât în cazul țigărilor electronice. - Orice stricăciune majoră va fi suportată de turist. EX: spargerea unui geam sau corpuri de iluminat, distrugerea unor uși sau piese de mobilier, etc. - Vă rugăm să nu aruncați în WC obiecte voluminoase ce pot afecta sistemul de scurgere. Includem aici pamperși, absorbante și șervețele umede. - Nu lăsați gunoiul afară fiindcă ne putem trezi cu musafiri nepoftiți la masă din pădure. - Păstrați curățenia pe toată suprafața proprietății și încercați pe cât de mult posibil să lăsați acest loc la fel de îngrijit precum l-ați găsit. - Supravegheați mereu copii în zonele care pot prezenta riscuri: scările de acces la mansardă, șemineul, bucătăria, albia pârâului ș.a.m.d.